Back

Penthouse Vicenza

The attic before the Restyling

DATE: 2021
CATEGORY: Residences
LOCATION: Vicenza

Gattuso Contract took part in the complete restyling of this penthouse. The restructuring in key General Contractor provided for a complete overhaul of the plant and the redistribution of the interior spaces. An interior design action preceded by a complete architectural design and a render has allowed to give a more modern, elegant and refined look to the environments.

The attic after the Restyling

Bright, elegant, also suitable for children because it takes into account all the rules of home security. The attic has changed appearance without requiring masonry. The choice of furniture designed to measure by Gattuso Contract has added a touch of style to the overall atmosphere changed definitely appearance to the house.

The Architectural Projects Atelier

team

Contacts

How can we
help you?

The Atelier of Architectural Projects